Tjedan restorana

hrvatski | english

Sponsors

Zagreb Tourist Board

 

Sponsor  2010. / 2011. / 2013. / 2014. / 2015. / 2016. 

Welcome to Zagreb, the capital city of the Republic of Croatia. Zagreb is an old Central European city. For centuries it has been a focal point of culture and science, and now of commerce and industry as well. It lies on the intersection of important routes between the Adriatic coast and Central Europe. When the Croatian people achieved their independence in 1991, Zagreb became a capital - a political and administrative centre for the Republic of Croatia. Zagreb is also the hub of the business, academic, cultural, artistic and sporting worlds in Croatia. Many famed scientists, artists and athletes come from the city, or work in it. Zagreb can offer its visitors the Baroque atmosphere of the Upper Town, picturesque open-air markets, diverse shopping facili­ties, an abundant selection of crafts and a choice vernacular cuisine. Zagreb is a city of green parks and walks, with many places to visit in the beautiful surroundings. In spite of the rapid development of the economy and transportation, it has retained its charm, and a relaxed feeling that makes it a genuinely human city. 

http://www.zagreb-touristinfo

Media Sponsor  2015. / 2016.

Mi smo iskusan tim radijskih profesionalaca koji je kroz protekla tri desetljeća proizveo neke od najpoznatijih, najslušanijih i najnagrađivanijih radijskih programa. Okupljeni pod imenom Yammat FM želimo se nametnuti kao aktivan medijski partner lokalne zajednice i promicatelj europskih vrijednosti u svim segmentima društva.

Vjerujemo da je nastupilo vrijeme kada radio ponovo može biti više od neuznemirujuće glazbene kulise bez stvarnoga kvalitetnoga sadržaja i na tome gradimo naša očekivanja. Mislimo da radio treba vratiti njegovim temeljnim osnovama: istinitog informiranja, kvalitetnog sadržaja, otvorenosti za komunikaciju sa slušateljima, bolju integriranost u društvo i njegovu okolinu, i na kraju, ne manje važno, dobru i kvalitetnu zabavu.

www.yammat.com  

Media Sponsor 2013. / 2014. / 2015. / 2016.

 

Otkako se prvi put pojavio na tržištu, još davne 1959. godine, Večernji list ne prestaje pronalaziti put do čitatelja, otkrivati nove novinarske horizonte i stvarati inovativne proizvode.

Naša vizija lista jest prije svega, kvalitetan i vjerodostojan sadržaj.

Neovisno istraživanje stava potrošača GFK centra za istraživanje tržišta (rujan, 2011.) upravo radi toga donijelo nam je zlatnu Qudal medalju u kategoriji najkvalitetnije dnevne novine u Hrvatskoj po mišljenju čitatelja.

Najveća pokretačka snaga koja nas tjera u ponekad nemoguće rokove je vječna želja za promjenama te sudjelovanje i uključenost u suvremena društvena zbivanja a nepristrano istraživačko novinarstvo iz pera najboljih i najnagrađivanijih novinara postalo je Večernjakov trade mark.

Dodatno priznanje stiglo je u rujnu 2012. pristupanjem u projekt ABC Hrvatska čime je osigurana i neovisna potvrda naklade te statusa najprodavanijih novina u kategoriji dnevnih novina od 7 kuna.

Usporedno sa stvaranjem novih sadržaja, bavili smo se i osvajanjem novih prostora digitalnog svijeta! Večernji list je prva novinska kuća u Hrvatskoj koja je pokrenula svoj web portal davne 1999. godine.

Portal vecernji.hr u fokus stavlja kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija.

http://www.vecernji.hr/ 

 

Media Sponsor 2013. / 2014

 

Radio 101, često praćen epitetom ''Kultni', osnovan je 1984. godine. Još u doba bivše države nametnuo se svojim danas općeprihvaćenim demokratskim načelima komuniciranja. Nakon  turbulentnih vremena uspio je zadržati svoj utjecaj i posebnost, a time i slušanost. Emitira na svojem 101.-om MHz-u, čuje se u većem dijelu Hrvatske.

www.radio101.hr 

 

 

Sponsor  2013. / 2014

 

Grad Zagreb

http://www.zagreb.hr/ 

Head Sponsor 2011. / 2012. / 2013.

 

American Express vodeči je kartični brand na hrvatskom tržištu. Snažan položaj potvrđuje više od pola milijuna aktivnih American Express kartica i gotovo 40 godina prisustva na našem tržištu, a PBZ Card, jedini izdavatelj American Expressa na hrvatskome tržištu, jedan je od najuspješnijih franšiznih partnera American Expressa u svijetu.

Potaknut ne samo odličnim odazivom na proljetnu akciju „Tjedna restorana“ već želeći podržati i proširiti ovu gastro manifestaciju u skladu s “World wide” American Expressom koji sudjeluje u gastro manifestacijama od Londona do New Yorka, American Express Hrvatska odlučio je pridružiti se i najnovijem izdanju Tjednu restorana, u ulozi naslovnog sponzora te zajedno sa svojim korisnicima razmaziti nepce u najboljim hrvatskim restoranima.

Sponsor 2012. / 2013.

 

Metro Cash & Carry je u Hrvatskoj prisutan od 2001. godine. Kompanija je prema poslovnom konceptu samoposlužna veleprodaja namijenjena ugostiteljima, malim prodavaonicama uslužnim djelatnostima. Širok asortiman od preko 30.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala u svakom od šest veleprodajnih centara omogućuje ugostiteljima nabavku kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama potrebnih za svakodnevno poslovanje. U asortimanu posebno ističemo svježe odjele koji ugostitelje opskrbljuju kvalitetnim i dnevno svježim voćem i povrćem, ribom i morskim plodovima te svježim mesom i mesnim proizvodima uz primjenu ISO 22000:2005 i HACCP standarda. METRO je za ugostitelje razvio i vlastite brendove koji nude kompletna poslovna rješenja – HoReCa Select, Rioba, H-Line

Peugeot Hrvatska predstavlja u Hrvatskoj francusku kvalitetu branda Peugeot, koji raste već više od 200 godina. Zahvaljujući dugoj tradiciji i tehnološki naprednim i inovativnim pristupima u kreiranju automobila, Peugeot nudi lepezu osobnih i dostavnih vozila te različitih usluga za široki krug korisnika. Ove godine donio je ljubiteljima francuskog dizajna i kvalitete novi model: Novi 308.

Novi Peugeot 308 je kompaktno vozilo čistog i karizmatičnog dizajna. Pruža potpuno nov, intuitivan i intenzivan doživljaj vožnje uz Peugeot i-Cockpit koji uključuje kompaktni upravljač, head-up ploču s instrumentima, veliki touchscreen i visoku centralnu konzolu. Smanjio je “kilažu” za 140 kg te emisiju CO2 za 22%, čime je porasla njegova učinkovitost. Korišteni su isključivo visokokvalitetni materijali i tehnologija, čime je Novi 308 nastavio Peugeotov trend proizvodnje visokokvalitetnih vozila. 

 

Citroen Hrvatska uključio se u Tjedan restorana kao službeno vozilo, potaknuti izvrsnom idejom koja stoji iza cijele manifestacije. Zahvaljujući 90 godina tehnoloških inovacija i kreativnosti u stvaranju automobila, CITROËN svojim kupcima nudi cjelovitu i modernu paletu osobnih i gospodarskih vozila. Želja nam je, da uz to što ćete razmaziti svoje nepce u vrhunskim hrvatskim restoranima, osjetite i nenadmašan osjećaj vožnje u modelima iz DS linije: 2010. godine lansirali smo novu liniju proizvoda s CITROËN DS3, godinu dana kasnije DS4, te DS5 koji uskoro stiže na hrvatsko tržište. Riječ je o liniji koja upotpunjuje osnovnu paletu vozila i koja se obraća kupcima u potrazi za izrazito modernim pristupom Premium klasi, odražavajući najbolje od luksuza na francuski način.DS modeli dat će Vam mogućnost da izrazite svoj osobni izbor, ukus i smisao za profinjenost.

Najbolji glazbeni mix!

Antena Zagreb je lokalno -globalni radio, možete ga slušati ''regularnim'' putem na 89.7 ili 97.2 Mhz na području grad Zagreba i Zagrebačke županije ( i šire gdje god možete uhvatiti signal), ili preko online playera koji je u svakom trenutku dostupan.

Electrolux is a global leader in household appliances and appliances for professional use, selling more than 40 million products to customers in more than 150 markets every year. The company focuses on innovations that are thoughtfully designed, based on extensive consumer insight, to meet the real needs of consumers and professionals.

1 2 »