BEPA!

ADRESA
Narodni trg 1, Split
TELEFON ZA REZERVACIJE
+385 98 285 097 +385 21 355 546
RESTORAN SUDJELUJE OD
09.03. - 18.03.2018.

S RUČKOM I VEČEROM

GALERIJA

FOTOGRAFIJA

11

CHEF

Ivana Saša

O RESTORANU

Naš mali restoran je mjesto na kojem sreća ima stalnu adresu, a inspiracija dolazi iz prave mediteranske kuhinje i silnog sunca. Kada je u pitanju naša hrana, samo najsvježije lokalne namirnice i pregršt strasti dolaze u obzir.

Smjestili smo se na ovoj divnoj Pjaci koja već osam stoljeća svjedoči životu, susretima, odmoru, druženjima, priči i smijehu. Zato dođite, sjednite, jedite i – povrh svega – uživajte! Ove četiri riječi predstavljaju sve u što vjerujemo i iza čega ponosno stojimo.

Ako nam nekad zatreba malo više vremena nije zbog fjake, na sve dobre stvari u životu malo se čeka.

 

JELOVNIK:


PRINT VERZIJA

Cijena ručka: 100 kn

Cijena večere: 125 kn

 

 

JELOVNIK I

 

Aperitiv: Domaći liker

Predjelo: Carpaccio od hobotnice

Glavno jelo: Lubin s grilla – Ah, mediteranski klasik! Dva pažljivo grilana filea lubina prelivena trišetom uz pratnju kuhanog krumpira, rikule i grilanih cherry pomica. Navalite!

Desert: Pita od Borovnice – Ako već niste čuli za nju, pričat ćete o njoj kada je probate – topla hrskava korica s vrućom gomilom borovnica i sladoled od vanilije. Tko je probao, pričao je.

 

 

JELOVNIK II

 

Aperitiv: Domaći liker

Predjelo: Pršut sir pjat

Glavno jelo: Beef Burger – Mljeveni juneći vrat po našoj originalnoj recepturi™. U pratnji: cheddar sir, grilana poma i crvena kapula, salata, slatko kiseli krastavac i BEPA! barbeque umak. Domaći krumpirići&topla bublica uključeni 🙂

Desert: La Bombaaa – Topli topi-se-u-ustima lava cake, u hladnoj kremi od vanilije, posut tostiranim karameliziranim lješnjacima. Bombastično.

 

JELOVNIK III

 

Aperitiv: Domaći liker

Predjelo: Juha od poma&bosiljka

Glavno jelo: Ravioli a la rouge – Domaći (a kakvi drugi) ravioli, koje svakodnevno i vlastoručno mijesimo, pažljivo punjeni svježim mladim sirom, špinatom i pestom, u bogatoj šalši od poma, a povrh svega – listići sir a Grana Padano. Rapsodija ukusnog!

Desert: Pita od borovnica –  Ako već niste čuli za nju, pričat ćete o njoj kada je probate – topla hrskava korica s vrućom gomilom borovnica i sladoled od vanilije. Tko je probao, pričao je.

 

 

Restoran BEPA!

Adresa: Narodni trg 1, 21000 Split

Telefon za rezervacije: 098/285 097, 021/355 546

RESTORAN SUDJELUJE S OD 09.03. DO 18. 03. RUČKOM I VEČEROM

LOKACIJA

Ako od gladi ne znate gdje ste!

UŽIVAJ, SLIKAJ, PODIJELI, OSVOJI #TRklik

Slikajte hranu i atmosferu za vrijeme Tjedna restorana! Slike označite s hashtag #TRklik, napišite naziv restorana i naziv jela. Što više slikate to su veće šanse da osvojite ručak ili večeru za dvoje u restoranu po vašem izboru!

photo by @tjedan_restorana
photo by @tjedan_restorana
photo by @tjedan_restorana
photo by @tjedan_restorana
photo by @tjedan_restorana
photo by @tjedan_restorana
photo by @tjedan_restorana