Dvorac Mihanović

ADRESA
Ljudevita Gaja 4, Tuheljske Toplice
TELEFON ZA REZERVACIJE
+385 49 203 772
RESTORAN SUDJELUJE OD
05.10. - 14.10.2018.

S RUČKOM I VEČEROM

GALERIJA

FOTOGRAFIJA

13

CHEF

Mirko Ljubić

O RESTORANU

A la carte restoran nudi bogatu gastronomsku ponudu tradicionalnih i nacionalnih jela. Tematske večeri u duhu prošlih vremena uz zvukove žive glazbe, zagorski specijaliteti spremljeni od strane vrhunskih kuhara i buke vrhunskih vina samo su neke od čari koji su oduševljavale i samog Antuna Mihanovića. Restoran Dvorac Mihanović u sklopu svog zdanja sadrži nekoliko dvorana koje omogućavaju organizaciju intimnih privatnih večera zatvorenog tipa. Goste najviše oduševljava vinoteka koja osim svog dvorskog štiha, sadrži preko 40 različitih sorti vina od kojih obuhvaćamo cijelu Hrvatsku no poseban naglasak dajemo lokalnim vinarima.
Sadržaj jelovnika klasičan je kao i u svim restoranima te nudi gostima jela od hladnih predjela pa sve do deserta no posebna čar novog jelovnika je poseban koncept specijaliteta koji omogućava gostima raznolikost ponude. Koncept je pripremljen u 3 smjera – zagorska jela koja su pripremljena prema recepturama karakterističnima za Hrvatsko zagorje, dvorska jela koja su pripremljena prema posebnoj recepturi iz vremena grofa Brigljevića koje smo obogatili malim tajnama te vitalna jela koja sadrže pravilnu kombinaciju nutritivnih elemenata, lagano meso te svježe povrće i začine. Zagorska jela označena su simbolom zagorske kučice, dvorska jela krunom, a vitalna jela simbolom jabuke što je simbol svih vitalnih jela u sklopu selfness projekta. Naravno, jelovnik sadrži i mnoga internacionalna jela kako bi omogućili gostima da probaju jela koja se poslužuju u mnogim zemljama kao što je tatarski biftek, dimljeni losos, lignje i odresci na razne načine i mnoga druga jela.

JELOVNIK:


PRINT VERZIJA

Cijena ručka: 100 kn

Cijena večere: 125 kn

 

 

 

PREDJELO

1. Tatarski biftek i pašteta od zagorskih čvaraka na domaćem zapečenom kruhu

2. Carpaccio od dimljene tune na podlozi od rikole i komorača

3. Juha od buče

 

GLAVNO JELO

 

1. Viteška sablja (file od teletine, junetine, svinjetine i puretine s povrćem na žaru, nabodeno na sablju, posluženo s polama od krumpira i pečenim lukom)

2. Losos s emulzijom od dijon senfa na kremi od slanutka, šparoge na žaru

3. Rib’Eye sa žara na kremi od bundeve s kockicama krumpira

 

DESERT

 

1. Kraljevski Štrukli – kuhani štrukli začinjeni krušnim mrvicama i umakom od svježih šljiva i cimeta

2. Gibanica Mihanović

3. Domaća štrudla od jabuka

 

Čaša vina

 

 

 

Restoran Dvorac Mihanović

 

Adresa: Ljudevita Gaja 4, Tuheljske Toplice

Telefon za rezervacije: 049/ 203 772

RESTORAN SUDJELUJE OD 05.10. DO 14.10. S RUČKOM I VEČEROM

 

LOKACIJA

Ako od gladi ne znate gdje ste!

UŽIVAJ, SLIKAJ, PODIJELI, OSVOJI #TRklik

Slikajte hranu i atmosferu za vrijeme Tjedna restorana! Slike označite s hashtag #TRklik, napišite naziv restorana i naziv jela. Što više slikate to su veće šanse da osvojite ručak ili večeru za dvoje u restoranu po vašem izboru!

photo by @tjedan_restorana
photo by @tjedan_restorana
photo by @tjedan_restorana
photo by @tjedan_restorana
photo by @tjedan_restorana
photo by @tjedan_restorana
photo by @tjedan_restorana
photo by @tjedan_restorana