Tjedan restorana

hrvatski | english

Sponzori

Pokrovitelj  2010. / 2011. / 2013. / 2014. / 2015. / 2016.

 

Turistička zajednica grada Zagreba

Dobro došli u Zagreb, glavni grad Republike Hrvatske! Zagreb je stari srednjoeuropski grad. Stoljećima se razvijao kao bogato kulturno i znanstveno te snažno trgovačko i gospodarsko središte. Nalazi se na sjecištu važnih prometnica između jadranske obale i srednje Europe. Kada je 1991. godine hrvatski narod ostvario državnu samostalnost, Zagreb postaje glavnim gradom, političkim i upravnim središtem Republike Hrvatske. Zagreb je i poslovno središte, sveučilišni centar, grad kulture, umjetnosti i zabave. Iz Zagreba potječu i u njemu djeluju mnogi glasoviti znanstvenici, umjetnici i sportaši. Svojim gostima Zagreb nudi barokni ugodaj Gornjega grada, slikovite tržnice na otvorenom, raznovrsne trgovine i bogat izbor obrtničkih proizvoda, ukusnu domaću kuhinju. Zagreb je grad zelenih parkova i šetališta, s brojnim izletištima u prekrasnoj okolici. Unatoč brzom razvoju gospodarstva i prometa, sačuvao je osebujnu ljepotu i ugođaj opuštenosti, što ga čini pravim gradom po mjeri čovjeka. 

 

http://www.zagreb-touristinfo

Medijski pokrovitelj  2015. / 2016.

Mi smo iskusan tim radijskih profesionalaca koji je kroz protekla tri desetljeća proizveo neke od najpoznatijih, najslušanijih i najnagrađivanijih radijskih programa. Okupljeni pod imenom Yammat FM želimo se nametnuti kao aktivan medijski partner lokalne zajednice i promicatelj europskih vrijednosti u svim segmentima društva.

Vjerujemo da je nastupilo vrijeme kada radio ponovo može biti više od neuznemirujuće glazbene kulise bez stvarnoga kvalitetnoga sadržaja i na tome gradimo naša očekivanja. Mislimo da radio treba vratiti njegovim temeljnim osnovama: istinitog informiranja, kvalitetnog sadržaja, otvorenosti za komunikaciju sa slušateljima, bolju integriranost u društvo i njegovu okolinu, i na kraju, ne manje važno, dobru i kvalitetnu zabavu.

www.yammat.com  

Medijski pokrovitelj  2013. / 2014. / 2015. / 2016.

 

Otkako se prvi put pojavio na tržištu, još davne 1959. godine, Večernji list ne prestaje pronalaziti put do čitatelja, otkrivati nove novinarske horizonte i stvarati inovativne proizvode.

Naša vizija lista jest prije svega, kvalitetan i vjerodostojan sadržaj.

Neovisno istraživanje stava potrošača GFK centra za istraživanje tržišta (rujan, 2011.) upravo radi toga donijelo nam je zlatnu Qudal medalju u kategoriji najkvalitetnije dnevne novine u Hrvatskoj po mišljenju čitatelja.

Najveća pokretačka snaga koja nas tjera u ponekad nemoguće rokove je vječna želja za promjenama te sudjelovanje i uključenost u suvremena društvena zbivanja a nepristrano istraživačko novinarstvo iz pera najboljih i najnagrađivanijih novinara postalo je Večernjakov trade mark.

Dodatno priznanje stiglo je u rujnu 2012. pristupanjem u projekt ABC Hrvatska čime je osigurana i neovisna potvrda naklade te statusa najprodavanijih novina u kategoriji dnevnih novina od 7 kuna.

Usporedno sa stvaranjem novih sadržaja, bavili smo se i osvajanjem novih prostora digitalnog svijeta! Večernji list je prva novinska kuća u Hrvatskoj koja je pokrenula svoj web portal davne 1999. godine.

Portal vecernji.hr u fokus stavlja kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija.

 

http://www.vecernji.hr/ 

 

Medijski pokrovitelj  2013. / 2014.

 

Radio 101, često praćen epitetom ''Kultni', osnovan je 1984. godine. Još u doba bivše države nametnuo se svojim danas općeprihvaćenim demokratskim načelima komuniciranja. Nakon  turbulentnih vremena uspio je zadržati svoj utjecaj i posebnost, a time i slušanost. Emitira na svojem 101.-om MHz-u, čuje se u većem dijelu Hrvatske.

 

 

 

 

Pokrovitelj  2013. / 2014.

 

Grad Zagreb

http://www.zagreb.hr/ 

Naslovni pokrovitelj  2011. / 2012. / 2013.  

 

American Express vodeći je kartični brand na hrvatskom tržištu. Snažan položaj potvrđuje više od pola milijuna aktivnih American Express kartica i gotovo 40 godina prisustva na našem tržištu, a PBZ Card, jedini izdavatelj American Expressa na hrvatskome tržištu, jedan je od najuspješnijih franšiznih partnera American Expressa u svijetu.


Potaknut ne samo odličnim odazivom na proljetnu akciju „Tjedna restorana“ već želeći podržati i proširiti ovu gastro manifestaciju u skladu s “World wide” American Expressom koji sudjeluje u gastro manifestacijama od Londona do New Yorka, American Express Hrvatska odlučio je pridružiti se i najnovijem izdanju Tjednu restorana, u ulozi naslovnog sponzora te zajedno sa svojim korisnicima razmaziti nepce u najboljim hrvatskim restoranima.

Pokrovitelj 2012. / 2013.

 

Metro Cash & Carry je u Hrvatskoj prisutan od 2001. godine. Kompanija je prema poslovnom konceptu samoposlužna veleprodaja namijenjena ugostiteljima, malim prodavaonicama uslužnim djelatnostima. Širok asortiman od preko 30.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala u svakom od šest veleprodajnih centara omogućuje ugostiteljima nabavku kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama potrebnih za svakodnevno poslovanje. U asortimanu posebno ističemo svježe odjele koji ugostitelje opskrbljuju kvalitetnim i dnevno svježim voćem i povrćem, ribom i morskim plodovima te svježim mesom i mesnim proizvodima uz primjenu ISO 22000:2005 i HACCP standarda. METRO je za ugostitelje razvio i vlastite brendove koji nude kompletna poslovna rješenja – HoReCa Select, Rioba, H-Line

 

Pokrovitelj 2013.

 

Peugeot Hrvatska predstavlja u Hrvatskoj francusku kvalitetu branda Peugeot, koji raste već više od 200 godina. Zahvaljujući dugoj tradiciji i tehnološki naprednim i inovativnim pristupima u kreiranju automobila, Peugeot nudi lepezu osobnih i dostavnih vozila te različitih usluga za široki krug korisnika. Ove godine donio je ljubiteljima francuskog dizajna i kvalitete novi model: Novi 308.

Novi Peugeot 308 je kompaktno vozilo čistog i karizmatičnog dizajna. Pruža potpuno nov, intuitivan i intenzivan doživljaj vožnje uz Peugeot i-Cockpit koji uključuje kompaktni upravljač, head-up ploču s instrumentima, veliki touchscreen i visoku centralnu konzolu. Smanjio je “kilažu” za 140 kg te emisiju CO2 za 22%, čime je porasla njegova učinkovitost. Korišteni su isključivo visokokvalitetni materijali i tehnologija, čime je Novi 308 nastavio Peugeotov trend proizvodnje visokokvalitetnih vozila. 

 

 

Pokrovitelj 2012.

 

Citroen Hrvatska uključio se u Tjedan restorana kao službeno vozilo, potaknuti izvrsnom idejom koja stoji iza cijele manifestacije. Zahvaljujući 90 godina tehnoloških inovacija i kreativnosti u stvaranju automobila, CITROËN svojim kupcima nudi cjelovitu i modernu paletu osobnih i gospodarskih vozila. Želja nam je, da uz to što ćete razmaziti svoje nepce u vrhunskim hrvatskim restoranima, osjetite i nenadmašan osjećaj vožnje u modelima iz DS linije: 2010. godine lansirali smo novu liniju proizvoda s CITROËN DS3, godinu dana kasnije DS4, te DS5 koji uskoro stiže na hrvatsko tržište. Riječ je o liniji koja upotpunjuje osnovnu paletu vozila i koja se obraća kupcima u potrazi za izrazito modernim pristupom Premium klasi, odražavajući najbolje od luksuza na francuski način.DS modeli dat će Vam mogućnost da izrazite svoj osobni izbor, ukus i smisao za profinjenost.

Medijski pokrovitelj 2011. / 2012.

 

Najbolji glazbeni mix!

Antena Zagreb je lokalno -globalni radio, možete ga slušati ''regularnim'' putem na 89.7 ili 97.2 Mhz na području grad Zagreba i Zagrebačke županije ( i šire gdje god možete uhvatiti signal), ili preko online playera koji je u svakom trenutku dostupan.

 

 

Pokrovitelj 2011.

 

Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih uređaja i uređaja za profesionalnu uporabu s godišnjom prodajom većom od 40 milijuna proizvoda kupcima u 150 zemalja svijeta. Kompanija se usredotočila na inovacije koje su promišljeno dizajnirane i temeljene na opsežnom istraživanju navika potrošača i profesionalaca, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove stvarne potrebe. Proizvodni program Electroluxa čine hladnjaci, zamrzivači, perilice rublja i posuđa, usisavači, štednjaci i klima uređaji pod svjetski priznatim robnim markama kao što su Electrolux, AEG, Zanussi. U 2011. godini vrijednost prodaje Electroluxa iznosila je 102 milijarda švedskih kruna, a ostvarilo ju je 58.000 zaposlenih.

 

1 2 »