Tjedan restorana

hrvatski | english

Tjedan restorana

Željka Marjanović - Idejna začetnica/Savjetnica 

 

Voli putovati, no još više od putovanja preseliti se u zemlju koja ju zanima, te kroz posao i nova poznanstva učiti o stanovnicima, kulturi i običajima. Nakon petnaest godina rada u marketingu i života u različitim djelovima svijeta, Željka je shvatila da isključivo želi pokretati projekte za koje istinski osjeća da vrijede. Tako je nastao Tjedan restorana.

 
Ozren Drobnjak - Direktor/Osnivač 
 

Kroz oko objektiva najradije snima hranu i piće koju vrlo rado degustira, a nerijetko tanjur plane i prije nego što je poslikan na radost kuhara. Uzhedonističko fotografski opus, rado se prisjeća uloge urednika fotografije u Playboyu i autorskih „sessiona“ s ljepoticama u raznim životnim situacijama. Šalu na stranu, Ozren je strastveni profesionalac kojeg vodi intuicija za fino i dobro, čemu svjedoči i činjenica da je jedan od osnivača projekta Tjedan restorana. Za sebe voli reći da je gurmanski foto mačak, alkofil i cigar afficionado.

 

www.photographerozrendrobnjak.com

Tjedan restorana

 

Tjedan restorana je promotivna akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene  Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima. Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude. Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu. Održava se dva puta godišnje, krajem veljače i krajem rujna.