Bulldog

ADDRESS
Bogovićeva 6, Zagreb
CONTACT
+385 1 605 2320
RESTAURANT PARTICIPATES FROM
09.10.-18.10.2020.

S RUČKOM I VEČEROM

GALLERY

PHOTO

1

CHEF

Tanja Kralj

O RESTORANU

Očekujete hrvatske klasike, pripremljene na moderan i kvalitetan, a ne dosadnjikav, način. Očekujete kvalitetne namirnice jer se restoran Bulldog nalazi na nekoliko koraka od tržnice Dolac. Očekujete mladu i ambicioznu kulinarsku ekipu koja će prepoznati kvalitetu domaće hrane kao i svjetske trendove koji će oblikovati tu hranu. Očekujete ugodnu atmosferu i maštovito prezentiranje te hrane. Sva ta očekivanja ispunjava restoran Bulldog. Zasluge za to idu ambicioznom timu Bulldoga koji je stvorio jelovnik koji će vas zadiviti okusima i mirisima.

Tim je ujedinio sve gastronomske dijelove Hrvatske podjednako uživajući u dalmatinskoj ribi, slavonskoj crnoj svinji, janjetini, poljičkom soparniku ili zagorskoj patki s mlincima, a svim tim, i mnogim drugim, jelima udahnuo je svjetski štih. Takav hrabar pristup i prepoznavanje višestrukih mogućnosti u obradi hrvatskih namirnica, uz neophodnu preciznost, brzo se isplatio restoranu Bulldog. Inozemni gosti traže upravo takva jela dok domaći na ovaj način prepoznaju spoj tradicionalnog i modernog.  Ljeti se u svim tim jelima uživa na terasi restorana koja se nalazi u Petrićevoj ulici dok je tijekom cijele godine restoran otvoren u zimskom vrtu Bulldoga. Dovoljno je samo malo dublje zakoračiti u Bulldog i otkriti posve novi kulinarski svijet.

JELOVNIK:


PRINT VERZIJA

Cijena ručka: 100 kn

Cijena večere: 100 kn

 

 

PREDJELO

1. Pureći sashimi na đemu od luka
2. Marinirani inćun na hrskavoj postelji
3. Juha od jabuke

 

GLAVNO JELO

1. Maurski ražnjići na pilavu od boba
2. File oslića u želeu od limuna i kapara s njokima od paške skute
3. Rosti s brudetom od bukovača

 

DESERT
1. Medaljon od rogača s čokoladom
2. Pita od limuna
3. Mini palačinka s kremom od suhih smokava i sirupom od bućinog ulja

 

Čaša vina

 

 

 

 

Restoran Bulldog

Adresa: Bogovićeva 6, Zagreb

Telefon: 01/605 2320

RESTORAN SUDJELUJE OD 09.10. DO 18.10. S RUČKOM I VEČEROM

LOCATION

Restaurant location

EAT, SNAP, SHARE, WIN #TRklik

Take photos of your meal and dining experience during the Restaurant Week. In the caption include the hashtag #TRklik, the restaurant name and the dish. The more you take and submit photos the more chances you will have to win lunch or dinner for two in the restaurant of your choice!