Spinnaker

ADRESA
Obala kralja Tomislava 10a, Kaštel Gomilica
TELEFON ZA REZERVACIJE
099 / 323 9482
RESTORAN SUDJELUJE OD
14.10.-23.10.2022.

S RUČKOM I VEČEROM

GALERIJA

FOTOGRAFIJA

9

CHEF

Petar Božić

O RESTORANU

U sklopu objekta Jedriličarskog kluba na istočnom dijelu lukobrana Marine Kaštela nalazi se restoran Spinnaker. Uz ljubazno osoblje nudimo vrhunske Dalmatinske specijalitete i bogati meni. Posebnost ambijenta je idealan položaj uz more daleko od gradske gužve, a  prekrasan pogled na cijeli Kaštelanski zaljev daje osjećaj intime kako bi se mogli u potpunosti prepustiti gastronomskom užitku.

Odmah uz restoran nalazi se vanjski bar i grill kuhinja sa terasom od 500 m2 i bio-mehaničkim pergolama uz mogućnost zatvaranja staklenim stjenkama pogodno za organizaciju raznih događanja i proslava. Nautičarima pružamo i jedinstvenu uslugu vezanja plovila uz restoran kako bi na odmoru nesmetano mogli uživati u gastronomskom doživljaju.

Spinnaker – kao nova gastronomska destinacija, utjelovljuje sve tradicionalne vrijednosti prožete morskom harmonijom i prozračnim modernim ambijentom te na idealan način povezuje nove trendove u turizmu.

Za sve goste restorana osiguran je besplatan parking!

JELOVNIK:


PRINT VERZIJA

Cijena ručka: 125 kn

Cijena večere: 150 kn

 

 

 

 

Restoran Spinnaker

Adresa: Obala kralja Tomislava 10a, 21213 Kaštel Gomilica

Telefon za rezervacije: 099/323 9482

RESTORAN SUDJELUJE OD 25.3. DO 3.4. S RUČKOM I VEČEROM

LOKACIJA

Ako od gladi ne znate gdje ste!

UŽIVAJ, SLIKAJ, PODIJELI, OSVOJI #TRklik

Slikajte hranu i atmosferu za vrijeme Tjedna restorana! Slike označite s hashtag #TRklik, napišite naziv restorana i naziv jela. Što više slikate to su veće šanse da osvojite ručak ili večeru za dvoje u restoranu po vašem izboru!