Zimska luka Hotel Osijek

ADRESA
Šamačka 4, Osijek
TELEFON ZA REZERVACIJE
+385 31 230 360
RESTORAN SUDJELUJE OD
09.10.-18.10.2020.

S RUČKOM I VEČEROM

GALERIJA

FOTOGRAFIJA

5

CHEF

Tomica Đukić

O RESTORANU

Restoran Zimska luka nalazi se na osječkoj šetnici uz rijeku Dravu u sklopu Hotela Osijek. Idealno je mjesto za poslovni susret uz ukusni zalogaj, obiteljski nedjeljni ručak ili romantičnu večeru za dvoje.

Slavonija je sinonim za dobru hranu i ona je ovdje imperativ. Oduševit će vas netom ispečen kruh i maštovite kreacije jelovnika u kojem je moderno kulinarstvo svoje temelje pronašlo na bogatoj i poznatoj slavonskoj tradiciji.  Iskusni kuharski tim već trinaestu godinu predvodi šef kuhinje Tomica Đukić. U njegovu profesionalnom iskustvu nepisano je pravilo da specijalitet kuće najradije osobno predstavlja gostima. Ponuda restorana je široka, najviše je mesnih jela, ali gosti sjedeći pored Drave vole pojesti i kvalitetnog smuđa sa žara. U slaganju bogatih jelovnika ne posežu daleko u potrazi za namirnicama. Kvalitetu restorana ne mjere brojem ekskluzivnih i teško dostupnih sirovina i spajanjem nespojivog kako bi jela bila što egzotičnija. To su kroz godine rada, kažu, naučili od svojih gostiju. Cilj im je ponuditi gostu zanimljiv i inovativan gastronomski doživljaj, ali primarno kombinacijama poznatih domicilnih namirnica.

U ovom otmjenom restoranu uz pomno osmišljene specijalitete, izvrsnu uslugu te bogat izbor hrvatskih vrhunskih vina, vaš će doživljaj upotpuniti umirujući pogled na rijeku Dravu i baranjske ravnice.

JELOVNIK:


PRINT VERZIJA

Cijena ručka: 100 kn

Cijena večere: 125 kn

 

 

PREDJELO

1. Proljetne rolice s povrćem, slatko-ljuti umak

2. Cezar salata s listićima pilećeg filea

3. Kremasti rižoto od vrganja s teletinom

 

GLAVNO JELO

1. Pileći file gratiniran s mozzarellom i mladim pršutom, povrće u woku

2. File lososa sa mladim krumpirom i špinatom

3. Lungić crne svinje u barollo umaku, s pečenim batatom i domaćim zelenim njokama

 

DESERT

1. Čokoladni fondant sa sladoledom od vanilije i toplim preljevom od maline

2. Cheesecake desert

3. Torta od pistacia

 

 

 

Restoran Zimska luka

Adresa: Šamačka 4, 31 000 Osijek

Telefon za rezervacije: 031/ 230 360

RESTORAN SUDJELUJE OD 09.10. DO 18.10. S RUČKOM I VEČEROM

LOKACIJA

Ako od gladi ne znate gdje ste!

UŽIVAJ, SLIKAJ, PODIJELI, OSVOJI #TRklik

Slikajte hranu i atmosferu za vrijeme Tjedna restorana! Slike označite s hashtag #TRklik, napišite naziv restorana i naziv jela. Što više slikate to su veće šanse da osvojite ručak ili večeru za dvoje u restoranu po vašem izboru!