About us

About us

Tjedan restorana

.

Tjedan restorana je promotivna akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene  Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima. Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude. Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu. Održava se dva puta godišnje, krajem veljače i krajem rujna.

 

Željka Marjanović-Idejna začetnica/savjetnik

.

Voli putovati, no još više od putovanja preseliti se u zemlju koja ju zanima, te kroz posao i nova poznanstva učiti o stanovnicima, kulturi i običajima. Nakon petnaest godina rada u marketingu i života u različitim djelovima svijeta, Željka je shvatila da isključivo želi pokretati projekte za koje istinski osjeća da vrijede. Tako je nastao Tjedan restorana.

.

Ozren Drobnjak-Idejni začetnik

.

Kroz oko objektiva najradije snima hranu i piće koju vrlo rado degustira, a nerijetko tanjur plane i prije nego što je poslikan na radost kuhara. Uz hedonističko fotografski opus, rado se prisjeća uloge urednika fotografije u Playboyu i autorskih ”sessiona” s ljepoticama u raznim životnim situacijama. Šalu na stranu, Ozren je strastveni profesionalac kojeg vodi intuicija za fino i dobro, čemu svjedoči i činjenica da je jedan od osnivača projekta Tjedan restorana. Za sebe voli reći da je gurmanski foto mačak, alkofil i cigar afficionado.

EAT, SNAP, SHARE, WIN #TRklik

Take photos of your meal and dining experience during the Restaurant Week. In the caption include the hashtag #TRklik, the restaurant name and the dish. The more you take and submit photos the more chances you will have to win lunch or dinner for two in the restaurant of your choice!